

تابلو شیشه ای مذهبی با نوشته ای " صلی الله علیک یا امیر المومنین " در ابعاد 25 * 25 سانتی متر به همراه بسته بندی شکیل طرحی جدید برای دکوراسیون منزل و محل کار شماست . پروفیل قاب از pvc مرغوب و غیر بازیافتی تهیه شده است . نوشته به طور مستقیم روی شیشه با تثبیت رنگ بالا ( کوتینگ ) چاپ شده و قابل شستشو است . تابلو را می توانید به صورت رومیزی و یا دیوارکوب استفاده کنید . جهت تهیه تعداد بالا با ما تماس بگیرید .
با توجه با اینکه امروزه صنعت دکوراسیون و تبلیغات محیطی در زمینه چاپ بر روی شیشه در حال رشد است و یکی از پرکاربردترین و محبوب ترین هنرهاست بر آن شدیم فرهنگ ناب ایرانی اسلامی را در قالب تابلو های نفیس شیشه ای به شما مشتریان عزیز ارائه بدهیم .
چاپ روی شیشه یکی از هنرهای بسیار ارزشمند و در نوع خود بی نظیر است . تابلو های نفیس شیشه ای آمیخته ای از هنر ایرانی اسلامی است که جملات مذهبی را از طریق چاپ روی شیشه ایجاد و تنوع عظیمی را در صنعت دکوراسیون ایجاد کرده اند .
ویژگی منحصر به فرد تابلو های نفیس شیشه ای ما این است که به دلیل چاپ با مواد مرغوب و تثبیت رنگ بالا در برابر شستشو با آب و مواد شوینده ماندگاری بالایی دارند .
قاب های استفاده شده در دور شیشه تابلو از pvc مرغوب است و دارای استقامت و زیبایی خاصی می باشد و در عین مرغوبیت وزن سبکی دارد .
در پشت قاب گیره ای جهت اتصال به دیوار و استفاده به عنوان دیوارکوب تعبیه شده است و به دلیل پهنای استاندارد و مناسب قاب شیشه ای می توانید آن را به عنوان تابلو رو میزی استفاده کنید .
ویژگی خوب این تابلو ها بسته بندی نفیس و چشم نوازشان است که برای ارسال به سراسر ایران هیچگونه محدودیتی ایجاد نمی کند .
نکته :
با چاپ روی شیشه به هیچ عنوان از شفافیت شیشه کاسته نشده است .
جدول اطلاعات | مقادیر |
---|---|
طرح | صلی الله علیک یا امیر المومنین |
ویژگی خاص | تولید ایران |
ابعاد | 25 * 25 سانتی متر |
چاپ | چاپ کوتینگ روی شیشه |
نوع بسته بندی | جعبه با ظاهر زیبا و استقامت بالا |
جنس محصول | قاب pvc و شیشه |
قابل ارسال به عنوان هدیه | داد |
قابلیت شستشو | دارد |