0 رای   - 

خانم آش چی داریم

کتاب آشپزی خانم آش چی داریم ؟ نوشته خانم زینب محمودی است که شامل 126 دستور پخت آش های ایرانی است . این کتاب آش های مناطق مختلف ایران را با دستور دقیق آموزش می دهد .
موجود
65,000 ریال

ارسال رایگان
ارسال رایگان
سفارشات بیش از 150 هزار تومان
ضمانت اصل بودن
ضمانت اصل بودن
ضمانت اصل بودن تمامی محصولات
7 روز زمانت تعویض
7 روز زمانت تعویض
ضمانت تعویض در صورت معیوب بودن

آش یکی از خوراک‌های اصیل ایرانی است که تقریباً در تمام ایران پخته می‌شود . آش چندین نوع است از جمله آش رشته ، آش ماست ، آش شله قلمکار ، آش جو،  آش دوغ و …

در مقدمه کتاب دانستنی هایی زیر را در مورد پختن آش بیان کرده است :

این غذای خوشمزه را در هر شهر و دیار آن را به نوعی تهیه می‌کنند و مواد لازم انواع آش هم در بعضی شهرها فرق می‌کند بنابراین توجه شما را برای تهیه آن به موارد زیر جلب می‌کنیم :

آش را باید با آتش ملایم پخت و مدت آن هم باید طولانی باشد و مرتب باید آن را هم بزنید تا تمام مواد آن با هم مخلوط شود .
تمام حبوباتی که در آن به کار می‌برید باید از شب قبل خیس شده باشد .
در پختن آشی که با برنج همراه است باید توجه کنید که برنج آن باید کاملا له شده باشد .
گوشتی که برای پختن آش به کار می‌رود بهتر است از گوشت گردن یا سینه باشد .
موقع پاک کردن سبزی آش ساقه‌های سبزی را دور نریزید زیرا با استفاده از ساقه‌های سبزی آش لذیذتر می‌شود .
برای پختن آش بهتر است از خرده برنج ( نیم‌دانه ) استفاده کنید چون زودتر له می‌شود .
آبی که داخل آش می‌ریزید باید آب جوش باشد و برای این‌که برنج کاملا باز شود آب را به دفعات در آش بریزید .
گندمی که می‌خواهید برای آش به کار ببرید بهتر است گندم پوست گرفته باشد و در ثانی با چرخ گوشت آن را چرخ کنید .
اگر می‌خواهید در آش از گوشت استفاده نکنید و آش شما خوشمزه شود حتماً از قلم گوساله که از وسط شکسته‌اید ، استفاده نمایید .
وقتی آش آماده می‌شود روی آن خود به خود می‌بندد در این صورت آش جا افتاده است .

در این کتاب طرز تهیه 126 مدل آش که در شهرهای مختلف ایران پخته می شود را با دستور کامل و ساده و روان بیان می کند .

طرز تهیه حلیم بادمجان :

مواد لازم برای 8 نفر

بادمجان 11 عدد

لوبیای سفید نیم کیلو

گوشت سر دست 1 کیلو

پیاز سرخ شده نصف پیمانه

کشک ساییده 4 پیمانه

نمک و فلفل به مقدار لازم

روغن 350 گرم

طرز تهیه :

گوشت و لوبیا را با چهار لیوان آب بگذارید در حرارت ملایم بپزد . سپس پیاز سرخ کرده را به آ« اضافه کنید .

پوست بادمجان ها را بگیرید و با حرارت ملایم سرخ کنید .

لوبیا و گوشت که پخته شد با بادمجان مخلوط کنید و خوب بکوبید و با سه لیوان آب با حرارت ملایم خوب بپزید . گاهی حلیم را به هم بزنید تا کش پیدا کند و آب آن تمام شود .

در هنگام سرو با کشک مخلوط کنید .

حلیم را با نعناع و پیاز داغ و گردوی ساییده تزیین نمایید .

سایر مشخصات محصول

وزن : 120 گرم
شابک : 9789642024636
مولف : زینب محمودی
انتشارات : جمال
تعداد صفحات : 156
موضوع : طرز تهیه انواع آش طرز تهیه انواع آش های ایرانی
جلد : شومیز
شماره کتاب شناسی ملی : 3981742
قطع : جیبی
هیچ نظری ارسال نشده

برچسب ها