حجتالاسلام سید حامد معلمی، فعال فرهنگی و مسئول پروژه تولید عروسکهای محسن و زینب با بیان اینکه عروسکهای محسن و زینب بازخوردهای بسیار خوبی را از سوی مردم دریافت کرده، گفت: در ابتدا تصور میکردیم که این پروژه باید در قالب انیمیشن به کودکان عرضه شود اما با توجه به تجربهای که در این دو سال به دست آوردیم، متوجه شدیم که محسن و زینب تنها دو عروسک نیستند و قابلیتهای زیادی برای پرداختن به شخصیت آنها وجود دارد که میتوانیم در کنار آن به تولید محتوا نیز بپردازیم.
معلمی با ابراز امیدواری در خصوص گسترش پروژه عروسکهای محسن و زینب در قالب انیمیشن، کتاب و محصولات فرهنگی در سالهای آینده، گفت: اگر پروژهای بخواهد تأثیرگذار و در سطح ملی ظاهر شود باید سرمایهگذاری عظیمی بر روی آن شود. امیدوارم با حمایتهای بیشتر از این پروژه بتوانیم اهمیت اربعین را از طریق محصولات فرهنگی منتقل کنیم.
شخصیتپردازی؛ مهمترین عنصر خلق قهرمان
این فعال فرهنگی دلیل به فراموش سپاری عروسکهایی همچون «دارا و سارا» را نپرداختن به هویت بخشی دو عروسک از سوی سازندگان دانست و بیان کرد: دارا و سارا دو محصول بسیار زیبا بودند که تنها به عنوان عروسک معرفی شدند، این در صورتی است که شخصیتهایی همچون باربی در بازه زمانی چندساله در قالب کمیک و دیگر محصولات در کشورهای غربی به کودکان معرفی و بعد از شکلدهی و هویت بخشی به این شخصیت عروسک آن به کودکان عرضه شد .
عروسکهای غربی به دلیل شخصیتپردازی و هویتدهی بالایی که بر روی آنها انجام میشود به خوبی مورد توجه کودکان قرار میگیرد و برای جلوگیری از این مشکل این عروسک ها را طراحی کردند .