کتاب کاشوب تلاشی ست از گزارش ها و داستان های صادقانه ، واقعی و البته مستند و زیبا جمعی از نویسندگان با موضوع روضه هایی که زندگی شده است . در این کتاب ۲۳ نویسنده از نسل ها و سلایق مختلف در عین وحدت روایت های شان را با موضوع روایت های روضه های محرم متفاوت بیان کرده اند .
این مجموعه ذرهای از یک جریان واحد و بی کران است که در حوزهی عاشورا و محرم تولید می شود و در کنار هزاران اثر این حوزه همچون قطره ای به دریای محبت اهل بیت پیشکش می شود . روایت ها با زبانی ساده و پر از نشانه های فرهنگ های مختلف روایت می شود و مخاطب را با روایت هایی از تجربه های شخصی همراه می کند .
بخشی از کتاب کاشوب صفحه ی ۷۱ :
« اولین سال است می آیم روضه برقعی ها . مامان فاطی آن قدر از قدمت و خلوص و کرامت های این روضه برایم گفت تا مجابم کرد امسال عاشورا را با طعم شیر نذری این خانه باز کنم و اشک چشم را با روضه ی این خانه شروع کنم . از کمر کش کوچه تا تهش که ورودی خانه است مردها به دیوار تکیه داده اند . چون کوچه باریک می شود و زن ها آنقدر زیادند که رفت و آمد بی تنه زدن به آنها میسر نیست . گوشی را در می آورم و از عمق کوچه و حالت آدم ها عکس می گیرم . خانه ی برقعی ها از این خانه های قجری ست که اندرونی و بیرونی دارند . »